TURBO


  • προϊόντα – turbo 1


  • προϊόντα – turbo 2


  • προϊόντα – turbo 3


  • προϊόντα – turbo 4


  • προϊόντα – turbo 5


Κάθε Turbo από την Auto Turbo είναι 100% Γνήσιο

Η Auto Turbo παρέχει καινούρια ΟΕΜ πρώτης τοποθέτησης turbo και Original turbo εργοστασιακής ανακατασκευής, όλα 100% γνήσια. Είμαστε αντιπρόσωποι των εργοστασίων παραγωγής Garrett, BorgWarner, IHI και Cummins Turbo TechnologiesHolset, αλλά και εισαγωγείς των εταιρειών MHI, HITACHI και Toyota.

Σε μας θα βρείτε γνήσια turbo, για όλα τα επιβατικά, ημιφορτηγά και φορτηγά αυτοκίνητα καθώς και για όλα τα αγροτικά, σκάφη αναψυχής και χωματουργικά μηχανήματα. Όλα τα turbo έχουν 1 χρόνο εγγύηση.

 

OEM — Original Turbo Πρώτης Τοποθέτησης

Αυτά τα turbo είναι πρώτης τοποθέτησης που μόλις βγήκαν από την γραμμή παράγωγης. Είναι ακριβώς ίδια με αυτά που θα αγοράζατε από τις αντιπροσωπείες αυτοκίνητου, αλλά σε φιλικότερη τιμή.

Δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις και δεν χρειάζεται επιστροφή του παλιού, με εγγύηση 1 έτους από την ημερομηνία αγοράς.

 

Original Turbo εργοστασιακής ανακατασκευής

Τα OE turbo ανακατασκευής παρέχονται μέσω του αποκλειστικού για του αντιπροσώπους OMX exchange programme, με κέρδος έως και 40% σε σχέση με το ίδιο καινούριο, κάνοντας ζωτική την ανάγκη αντικατάστασης του turbo σε παλαιά μοντέλα αυτοκινήτων.

Τα Turbo εργοστασιακής ανακατασκευής έρχονται απευθείας από το εργοστάσιο παραγωγής, ανακατασκευασμένα μόνο με γνήσια ΟΕ ανταλλακτικά. Το OMX exchange programme καλύπτει δημοφιλή παλαιά μοντέλα αυτοκινήτων συμπεριλαμβανομένων των VNT turbo – μεταβλητής γεωμετρίας και των turbo με ηλεκτρονικό actuator.