Εταιρεία


  • Εταιρεία 1


  • Εταιρεία 2


  • Εταιρεία 3


  • Εταιρεία 4


Η Auto Turbo ιδρύθηκε το 1978 από τον Αναστάσιο Μαραβέλια με έδρα της την Αθήνα και κύρια ασχολία την εμπορία, επισκευή και βελτίωση turbo για κάθε είδος επιβατικών και φορτηγών αυτοκινήτων, χωματουργικών μηχανημάτων και σκαφών αναψυχής.

Στον τομέα της Επισκευής Turbo, είμαστε η μοναδική εταιρία στην Ελλάδα που κατέχει τα ζυγοσταθμιστηκά μηχανήματα που χρησιμοποιούνται από τις κατασκευάστριες εταιρίες, έχοντας επενδύσει σημαντικά σε εξοπλισμό. Επίσης εμπορευόμαστε και επισκευάζουμε από το 1995 κάθε τύπο Βεντιλατέρ Φορτηγών Αυτοκινήτων.

Από το 2001 ασχολούμαστε ενεργά με τον τομέα των Βελτιωτικών Ανταλλακτικών, με αποκλειστικές εισαγωγές των μεγαλυτέρων οίκων βελτίωσης της Ιαπωνικής και Αμερικανικής αγοράς. Παράλληλα διαθέτουμε Δυναμόμετρο της DYNO DYNAMIC για μετρήσεις αυτοκίνητων έως και 2.600 HP, καθώς και πλήρη υποστήριξη για αναβάθμιση εργοστασιακών ECU από το εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας μας.

To 2010 η Auto Turbo, μπήκε δυναμικά στον χώρο των Aftermarket Ανταλλακτικών Αυτοκινήτου, και Συστημάτων Υγραεριοκίνησης, εκπροσωπώντας, εισάγοντας και διανέμοντας πανελλαδικά τους μεγαλύτερους κατασκευαστές παγκοσμίως.

Η εταιρία μας πέραν από της υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που παρέχει και την μεγάλη γκάμα ανταλλακτικών, διαθέτει τις πιο ανταγωνιστικές τιμές στην Ευρωπαϊκή αγορά. Όλα τα προϊόντα μας είναι άμεσα διαθέσιμα καθώς αρχή μας είναι η γρήγορη αποτελεσματική και ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών μας.