ΥΓΡΑΕΡΙΟΚΙΝΗΣΗ


  • δραστηριότητες – υγραεριοκίνηση 1


  • δραστηριότητες – υγραεριοκίνηση 2


  • δραστηριότητες – υγραεριοκίνηση 3


  • δραστηριότητες – υγραεριοκίνηση 4


  • δραστηριότητες – υγραεριοκίνηση 5


autoturbo.gr logo UGRAERRIOKINHSH 1

Η Auto Turbo εξειδικεύεται στις μετατροπές Υγραερίου σε βενζινοκινητήρες με άδεια εγκατάστασης και συντήρησης των συστημάτων αυτών. Λόγο της πολυετής εμπειρίας μας στους επαναπρογραμματισμούς των εργοστασιακών εγκεφάλων αυτοκίνητων (ECUs), είμαστε από τους ελάχιστους εγκαταστάτες με γνώση και εμπειρία στο κομμάτι της ηλεκτρονικής διαχείρισης.

Όλα τα αυτοκίνητα που μετατρέπονται σε υγραέριο, ρυθμίζονται στο δυναμόμετρο της εταιρείας μας από το έμπειρο προσωπικό μας, σε συνθήκες δρόμου. Έτσι είμαστε σίγουροι ότι το αυτοκίνητο σας λειτουργεί σύμφωνα με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις και μετά την μετατροπή, έχοντας τα ιδία αλλά και σε ορισμένες περιπτώσεις καλύτερα αποτελέσματα όσο αναφορά την ιπποδύναμη, ροπή αλλά και κατανάλωση του αυτοκίνητου.

Είμαστε οι επίσημοι εισαγωγής των κορυφαίων Ιταλικών συστημάτων αερίου ψεκασμού Stargas, της φημισμένης τεχνολογικά Ολλανδικής εταιρείας συστημάτων υγρού ψεκασμού Vialle, με πλήρη γκάμα δεξαμενών υγραερίου Step, πολυβαλβίδων Tomasetto και αναλώσιμων ανταλλακτικών υγραερίου.